FIFA

Vítěz FIFA eLEAGUE míří pod barvy organizace Cryptova

Vítěz FIFA eLEAGUE míří pod barvy organizace Cryptova
13. 9. 2022
  |  

Ostravská organizace Cryptova ulovila do své FIFA stáje novou hvězdu. Tou se stal vítěz poslední FIFA eLEAGUE a reprezentant Bohemians eSports Aleš "K1leris" Kubík.

“Organizaci Cryptova jsem si vybral, protože se mi líbí jejich koncept, a hlavně si myslím, že pro mě to byla nejlepší volba. Na spolupráci se těším moc," komentoval vstup do nového angažmá mladý hráč, který před létem ovládl FIFA eLEAGUE.

Oznámení nové posily dochází jen krátce poté, co se Cryptova spojila s prvoligovým fotbalovým týmem FC Zbrojovka Brno. Michal "DRMi10" Drastich tak nebude hrát v barvách týmu sám, ale parťáka mu bude dělat zmíněný K1leris.

“K1leris je nadějný, pracovitý hráč, který za minulý rok zaznamenal výrazný výkonnostní posun. Chceme v nadcházející sezoně atakovat ty nejvyšší příčky na domácích turnajích a věříme, že právě Aleš vytvoří s Drmim velmi silné a těžko porazitelné duo. MSR bude prvním ostrým testem,” dodal k symbióze dvojice Chief Gaming Officer Cryptovy Viktor Ustyanovič.

Nemalé ambice bude chtít nováček v týmu, i dvojice jako taková, naplnit už na podzim, kdy se opět můžeme těšit na celou řadu česko-slovenských FIFA turnajů, včetně úvodního MSR, které vzpomínal zástupce ostravské organizace.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.