League of Legends

Neúspěch českých týmů v Masters, nejhorší pětka LEC? První díl podcastu RIFTCZECH!

Neúspěch českých týmů v Masters, nejhorší pětka LEC? První díl podcastu RIFTCZECH!
21. 4. 2022
  |  

Tři domácí komentátoři a tři různé pohledy na momentální témata ze světa League of Legends. V prvním díle pravidelné podcastové série hraje hlavní roli nedávno dohraný split LEC.

Davkouny, Fortanu a Mortsche spolu s hosty z řad osobností domácí League of Legends scény každý měsíc rozeberou to nejdůležitější, co se momentálně odehrává v lolesportu na domácí i zahraniční úrovni, nebo ve hře samotné. 

V pilotním díle je nosným tématem dohraná nejvyšší evropská soutěž a příběh G2, dále padne slovo na neúspěch českých týmů v EU Masters, úroveň LCS a champions queue i malý úvod k blížícím se Worlds v TFT. Jako host navíc do podcastu zavítal Robocop, který přiblíží EU Masters play-in z pohledu týmu Entropiq.


A pokud se chcete dozvědět víc specificky o Champions Queue, kterému je v podcastu věnována pořádná stopáž, Mortsche napsal vynikající článek právě pro vás.

V každém dílu na vás taky budou čekat soutěže o RP či jiné ceny. Pro účast v soutěži a losování v dalším díle do komentářů napiště váš žebříček top3 momentálně nejlepších evropských midařů. Kolem tohoto téma, soutěže i vašich komentářů se bude pohybovat velká část dalšího dílu!
Author photo
RIFTCZECH Český podcast o domácím i světovém dění v League of Legends