CS:GO

Na spadnutí je hvězdná sestava. Jsou připraveni Sampi vykoupit The eLiVe a podepsat blogg1se?

Na spadnutí je hvězdná sestava. Jsou připraveni Sampi vykoupit The eLiVe a podepsat blogg1se?
17. 1. 2023
  |  

Dnes v podvečer přišel portál Sazka eLEAGUE s informacemi, které se týkají možné sestavy Sampi pro rok 2023. Figurují v ní dvě nově příchozí hvězdy. Stanou se skutečně The eLiVe a blogg1s posilami?

Rýsuje se na česko-slovenské scéně další hvězdná sestava, o jejíž hodnotě se ostatním může pouze znát? S informacemi o možném příchodu The eLiVe a blogg1se do týmu Sampi přišel portál sazkaeleague.cz s odvoláním na své dva zdroje.

Podle všech informací se zdá být prakticky jisté, že se zavřela možná cesta Dominika "blogg1s" Janity do týmu Dynamo Eclot, který už dnes nastupoval z izraelským sniperem, kterou "zkouší", v záloze je pak také mladý Happyy z academy celku. Ani zde však není patrně nic 100% uzavřeno.

Ovšem s potenciálním koncem jedné cesty se otevírají nůžky na straně druhé... A díky tomu sílí spekulace s možným příchodem blogg1se do Sampi. Přestup kvalitního domácího hráče "za nula", to je sen každého manažera a majitele organizace. Navíc na pozici, s níž se Sampi celý loňský rok protrápili. 
Spekulace tak v tomto směru dávají velký smysl. Portál Sazka eLEAGUE přišel také s variantou, kdy s českým sniperem přijde do týmu také slovenský in-game leader Erik "The eLiVe" Sith, který je však vázán v ENTERPRISE. Sampi by se tak opět museli plácnout přes kapsu a hráče přivést.

Vidina sestavy, ve které dva zmíněné hráče doplní trio T4gg3D, sAvana1 a také MATYS, je více než lákavá a objektivně je potřeba říct, že na papíře bychom rázem měli další tuzemský "superteam", jehož ambice by byly jednoznačně titulové.

Uzavřeno a oficiálně zveřejněno ovšem stále není nic. A na domácí scéně se toho v poslední době děje z hodiny na hodinu více než dost. Možná napoví první zápasy v ESEA ligách nebo evropské tier 2 turnaje, jako ten, ve kterém se dnes představili hráči Dynamo Eclot s izraelským hostem

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.