CS:GO

Našlo Dynamo Eclot vysněnou posilu nebo jen záplatu pro Elisa Invitational Contenders?

Našlo Dynamo Eclot vysněnou posilu nebo jen záplatu pro Elisa Invitational Contenders?
17. 1. 2023
  |  

Dynamo Eclot řeší zásadní otázku před novou sezonou: Kdo bude AWP hráčem předního celku? Nebude to téměř 100% Lukáš "capseN" Koláčný a zřejmě blízko nemá ani hráč akademie Martin "Happyy" Čepek. Na soupisce pro Elisa Invitational Winter Contenders totiž figuruje zahraniční posila!

Český celek Dynamo Eclot nastupuje do kolotoče evropských turnajů. Jako první jej v roce 2023 prověží soupeři v Elisa Invitational Winter Contenders 2023, konkrétně dnes od 14:00 nová švédská sestava organizace GODSENT. Kdo nastoupí jako sniper domácí sestavy?

Už před několika týdny, respektive více než měsícem, organizace prohlásila uvedení Lukáše "capseN" Koláčného na přestupový trh, což byl jasný signál v zájmu o ukončení spolupráce obou stran. Nabídky se však zřejmě nehrnou a capseN tak stále zůstává v organizaci.

Ta v mezičase zkoušela v zápasech tier 2 scény už mladého Martina "Happyy" Čepka, který si za tým zahrál v prosinci a stal se také součástí akademie Dynamo Eclot. Ani on však zřejmě nebude finálním doplněním sestavy, u které už na HLTV pro zápas proti GODSENT svítí sniper Guy "anarkez" Trachtman.
Sám izraelský hráč už je prakticky půl roku bez angažmá a tím pádem by jeho příchod pro českou organizaci nemusel být nikterak finačně náročnou. Ovšem jeho akvizice by změnila komunikace celého celku, který by tak musel přejít do anglického callování. 

Podle všech informací však ani toto angažmá není 100% hotovou věcí a jednání, případně další tryout se ještě povede. Možná právě contenders stage Elisa Invitational Winter bude zkouškou ohněm pro tým i potenciální izraelskou posilu.

Přímý přenos zápasu mezi Dynamo Eclot a GODSENT startuje dnes, tedy v úterý 17. ledna, od 14:00.

 


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @DynamoEclot

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.