CS:GO

Matěj "twist" Petráš uspěl na zkoušce v Entropiq Prague

Matěj "twist" Petráš uspěl na zkoušce v Entropiq Prague
2. 6. 2022
  |  

Bývalý hráč eSuby nebo Sampi Matěj "twist" Petráš uspěl podle slov organizace Entropiq na zkoušce v CS:GO sekci. Měl by s ní tak pokračoval v dalších týdnech.

Organizace Entropiq na svém Twitter účtu uvedla informace spojené s chystanými změnami v CS:GO soupisce Entropiq Prague. Podle slov organizace uspěl Matěj "twist" Petráš na zkoušce a s týmem zůstane minimálně do letních prázdnin.

Naopak to znamená, že si může nové angažmá hledat Jan "HONES" Urválek i Simon "KWERTZZ" Horák, o němž jsme informovali už včera. Problémem mohou být pravidla některých soutěží, jako například Sazka eLEAGUE, podle kterých budou dost možná Entropiq Prague nuceni dohrát v původní sestavě, která ještě před měsícem dostala od CEO organizace Entropiq Daniela Klouda 3 měsíce na to, aby ukázala potenciál.

Pravidly Sazka eLEAGUE uvádí následující: "Přestupy jsou povolené pouze do 5. kola základní části splitu. Přestupy se nesmí uskutečnit od následujícího dne po dni odehrání 5. kola základní části do konce splitu, včetně play-off a baráže."
Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.