CS:GO

Skončí KWERTZZ v Entropiq Prague? Hráč sedí na lavičce a má povolení hledat si nové angažmá

Skončí KWERTZZ v Entropiq Prague? Hráč sedí na lavičce a má povolení hledat si nové angažmá
1. 6. 2022
  |  

Jsou dny Simona "KWERTZZ" Horáka v týmu Entropiq Prague sečteny? Na svém Twitter účtu zveřejnil informaci, že si hledá nové angažmá, na lavičce zůstává.

V srpnu 2021 naskočil Simon "KWERTZZ" Horák do týmu Entropiq Prague poté, co skončil v celku BRUTE, jenž měnil jako organizace vlastnickou strukturu a budoucnost zde byla nejasná. 

Hráč s pověstí přesného střelce s vysokým % úspěšnosti zásahu HS se velmi rychle uchytil a vyplnil zajímavou mezeru, jenž Entropiq Prague v sestavě měli. Výsledky celku však po dobu celého roku chyběli a docházelo ke změnám v sestavě.
Před několika dny vyšlo dokonce najevo, že se Entropiq Prague rozhodli zkusit v sestavě bývalého hráče Sampi twista. Dvaadvacetiletý Matěj "twist" Petráš se zatím v rosteru dostal do zajímavé pozice a vypadá to, že by v něm mohl figurovat delší dobu.

„I’m looking for full-time international or local offers as a rifler. I’ve been put on bench and Entropiq allowed me to explore other options. Contact me here via DM or our TM @VojtaP_StormZ RT’s highly appreciated!,“ napsal Simon "KWERTZZ" Horák na svém Twitter účtu a dle příspěvku to vypadá, že dostal povolení od managementu hledat nové výzvy, zároveň však zůstává na bench, což oběma stranám otevírá případná zadní vrátka.

Navíc některé ze soutěží budou dost možná Entropiq Prague nuceni dohrát v původní sestavě, která ještě před měsícem dostala od CEO organizace Entropiq Daniela Klouda 3 měsíce na to, aby ukázala potenciál.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.