CS:GO

eEriness se zbavují heikkoLa a Fekiho, kteří prozatím míří do DEFEATERS. Přichází DOCKSTAR a Lueg

eEriness se zbavují heikkoLa a Fekiho, kteří prozatím míří do DEFEATERS. Přichází DOCKSTAR a Lueg
1. 7. 2021
  |  

Výměna hráčů mezi eEriness a DEFEATERS před nadcházející AORUS MČR Tour je dokončena. Směrem do eEriness míří DOCKSTAR a Lueg, barvy DEFEATERS bude naopak reprezentovat heikkoL a Feki.

Další MČR Tour uzavřela své soupisky a na veřejnost začaly prosakovat informace o výměnách hráčů napříč scénou. Své by o tom mohli mluvit ENTERPRISE, kterým jsme se také věnovali v rámci článku o změnách na domácí scéně.

eEriness posilují před další možností přímé kvalifikace na MČR o dvojici hráčů, kterými jsou bývalí reprezentanti DEFEATERS Filip "Lueg" Uxa a Dominik "DOCKSTAR" Putinka. Opačným směrem jde podle soupisek na víkend Feki a heikkoL.

Zejména druhý jmenovaný bude zajímavým přestupovým zbožím, protože DEFEATERS nejsou profesionální organizace a pokud by přišlo laso například od queztona, který skládá nový line up Sampi, a kvalitní konstatní sniper v předchozím chybě, zřejmě by nebylo nic, co by dvacetičtyřletého AWP hráče odradilo.
O víkendu se na AORUS MČR Tour nepředstaví nejlepší domácí týmy jako SINNERS nebo Entropiq Prague, což otevírá příležitost zabojovat o přímý postup dalším celkům. Budou mezi ně eEriness patřit? Velmi těžká otázka a ještě těžší odpověď. 

eEriness již dopředu na svých sociálních sítích avizovali, že tato sestava by měla být kompletní pro celou dohrávku druhé poloviny roku, která zahrnuje eLEAGUE, COOL Ligu nebo třeba Y-Games PRO Series.

Sestava eEriness:

  • Pavel "replay" Vaněk 
  • Vojtěch "Valencio" Mydlář 
  • Matěj "stinx" Štorek 
  • Filip "Lueg" Uxa 
  • Dominik "DOCKSTAR" Putinka
Zdroj úvodní fotografie: Facebook @eEriness
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.