CS:GO

ENTERPRISE: LucasP a Levi míří na lavičku. Minimálně o víkendu pomůže ADEJIS, Matys a KETUBOR

ENTERPRISE: LucasP a Levi míří na lavičku. Minimálně o víkendu pomůže ADEJIS, Matys a KETUBOR
1. 7. 2021
  |  

Velmi zajímavé souboje nás čekají o víkendu v rámci AORUS MČR Tour, nejen po stránce herního srovnání, ale také po stránce potenciálních nových angažmá.

Složitá situace pro management a vedení ENTERPRISE. Lukáš "Levi" Bouřa a Lukáš "LucasP" Pócsik byli posazeni na lavičku a je otázkou, zda je ještě jednak uvidíme v tomto dresu a případně, zda si najdou v rámci roku 2021 angažmá.

Dle našich informací mají oba platné kontrakty minimálně dokonce letošního roku. Z toho vyplývá, že by se potenciální zájemce o služby Leviho a LucasP musel domluvit s vedením na nějaké výměně nebo zkrátka bude muset smlouvy vyplatit.

Jako první o situaci informoval portál PLAYzone, který je zároveň zastřešovatelem nadcházející MČR Tour.
Zejména Levi se v posledních letech vyprofil v nadstandartního hráče, o kterého by mohlo mát zájem hned několik domácích organizací, které se dostanou také do víru změn.

Minimálně pro víkendovou akci s možností kvalifikace na MČR do sestavy naskočí dvojice hráčů BRUTE, kteří kvalifikace i s ohledem na změnu struktury v organizaci nehráli. Jmenovitě jde o dvojici ze Slovenska Adejis & MATYS. Oba si KETUBOR vytáhl také do slovenské reprezentace, a pokud se i právě on má vrátit směrem česko-slovenská scéna, dává i tento krok smysl.

Sestava ENTERPRISE pro nadcházející AORUS MČR Tour:

  • David "forsyy" Bílý
  • Erik "The eLiVe" Sith 
  • Robert "manguss" Kapser
  • Andrej "Adejis" Kameništiak 
  • Matúš "MATYS" Šimko

  • Michal "KETUBOR" Csontoš – trenér
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.