CS:GO

Divoká neděle v Entropiq. Dva hráči out, navrátilec AJTT. Co bude dál?

Divoká neděle v Entropiq. Dva hráči out, navrátilec AJTT. Co bude dál?
1. 8. 2022
  |  

Neděle byla v Entropiq ve znamení ohlašováních oficiálních změn v sestavě "pražské" CS:GO sekce. Jak celá akce probíhala a co jsou další kroky, které musí tým udělat?

Entropiq Prague se chystají na podzimní část sezony ve velkém. Už před časem oznámili, že v rámci tryoutu / hostování neuspěl Matěj "twist" Petráš, který pomáhal v posledních týdnech před letní přestávkou, stejně tak skončil německý hráč Jonas "j1NZO" Jalowski. Velké změny také přišly oficiálně včera.

Nejprve tým oznámil, že se s organizací definitivně rozloučil Simon "KWERTZZ" Horák, jež se stal free agent. Mladý český hráč však již řadu týdnů seděl na lavičce, tudíž byl tento krok očekáván v případě, že nepřijde relevantní nabídka na přestup.

Následně došlo k velké rošádě, na základě které se Jan "HONES" Urválek stěhuje do Sampi, ale do aktivního rosteru Entropiq Prague se vrací Filip "AJTT" Dolenský, který poslední měsíce seděl na lavičce a potřeboval do své kariéry nový impuls.

Léto u Entropiq Prague:

  • - Matěj "twist" Petráš -> free agent
  • - Jonas "j1NZO" Jalowski -> free agent
  • - Simon "KWERTZZ" Horák -> free agent
  • - Jan "HONES" Urválek -> přestup do Sampi
  • + Filip "AJTT" Dolenský <- návrat z lavičky  

Celou akci komentoval také Game Director Pavel Klaban: „Přibližně před měsícem nás oslovili Sampi s tím, že by chtěli „Honese“ na trial. Ten se jim evidentně zalíbil, a tak začalo vyjednávání o možném přestupu, který je dnešním dnem definitivní. Do naší sestavy se naopak vrací „Ajtt“, a abych předešel dalším dotazům a spekulacím, tak bych chtěl naše fanoušky ujistit, že na složení našeho CS:GO týmu intenzivně pracujeme, a ten tak bude představen přibližně v polovině srpna.“ 

Entropiq aktuálně mají před sebou nelehký úkol. Za 14 dní musejí získat posledního hráče, který doplní česko-rakousko-brazilský mix v cestě za úspěchy. Svěřenci trenéra Horvyho totiž hned po letní přestávce začínají s tuzemskými i zahraničnámi ligami a turnaji.

Aktuální soupiska Entropiq Prague:


  • João "Horvy" Horvath - trenér

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.