CS:GO

Entropiq Prague prodali HONESe do Sampi

Entropiq Prague prodali HONESe do Sampi
31. 7. 2022
  |  

Jan "HONES" Urválek míří z Entropiq Prague do Sampi. Obě organizace oznámili transfer během nedělního večera. Benchnutý hráč se prosadil v posledních měsících z pozice hosta zejména při cestě za bronzem v Sazka eLEAGUE.

Další transfer okořenil letní přestupové okno na česko-slovenské scéně. Jan "HONES" Urválek, který byl v Entropiq Prague poslední měsíce posazen na lavičku, mění zelené barvy za modré. Novým domovem bude tým Sampi.

"Chtěl bych Honzovi jménem celého Entropiqu upřímně poděkovat za všechno, co jsme společně prožili. Jako jeden ze zakládajících členů naší CS:GO sestavy se navždy zapsal do historie Entropiqu a podařilo se nám dosáhnout několika skvělých úspěchů. S Honzou vždycky byla radost pracovat, a tak nemám pochyb o tom, že se mu v Sampi bude dařit. Hodně štěstí!“ komentuje přestup v oficiální tiskové zprávě CEO Entropiq Daniel Kloud.
Jan "HONES" Urválek ukázal charakter a to, jak se hraje o svoji budoucnost zejména ve chvíli, kdy týmu pomohl v rámci Sazka eLEAGUE, kde naskakoval oficiálně jako host, přesto dotáhl svými skvělými výkony tým k bronzu po vítězství 2:1 nad Dynamom Eclot.

Cílem dnes již bývalého hráče Entropiq Prague bude zaplnit mezeru po odchodu Adejise, který v Sampi oficiálně skončil včera. Nebude to ale nic lehkého, organizace touží po velkých úspěších, ke kterým však chybí relativně dost.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.