CS:GO

Chtěl hrát na full-time, místo toho však v pandi7o organizaci Entropiq končí

Chtěl hrát na full-time, místo toho však v pandi7o organizaci Entropiq končí
2. 6. 2023
  |  

Jan "pandi7o" Holák končí v Entropiq, respektive v academy celku Future. "Přál si hrát víc a naskočit do našeho full-time programu, což v tuhle chvíli nebylo v našich možnostech," uvedla česká organizace na svých sociálních sítích. V lednu jej přitom nevybrala do hlavní sestavy mj. právě proto, že nemohl kvůli školním povinnostem hrát na full-time.

Přelom května a června byl v organizaci Entropiq velmi smutným obdobím. Kromě nepovedených výsledků v několika turnajích se s týmem rozloučil po několikaleté spolupráci také MoriiSko a českou organizaci navíc opustil také talentovaný hráč Jan "pandi7o" Holák, který poslední týdny hostoval v česko-slovenských turnajích v hlavní sestavě z Entropiq Future. 

"A ještě jeden farewell tu máme. Od června s námi už dál nebude v Entropiq Future nastupovat Jan " @pandi7o " Holák, který si přál hrát víc a naskočit do našeho full-time programu, což v tuhle chvíli nebylo v našich možnostech. I tobě děkujeme za reprezentaci i stabilně dobré výkony a přejeme, ať se ti tvůj cíl podaří. GL&HF v budoucnu!," uvedla organizace Entropiq na svých sociálních sítích

Mladý Jan "pandi7o" Holák naskočil do struktur organizace v závěru ledna, kdy byl podepsán jako posila academy celku Future, nicméně s vidinou toho, že by mohl v budoucnu posílit hlavní sekci. Jedním z důvodů, proč nebyl vybrán rovnou do hlavní sekce, byl fakt, že nemohl už v té době hrát na full-time. 

@entropiqteam has been terminated after a mutual agreement, meaning I'm a free agent. I'm now looking for a team as a rifler, however I'm open to trying out and learning new roles. I'm open to both international and CZ/SK options, Available Fulltime."

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @Entropiqteam

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.