CS:GO

Kontrakt Josefa "MoriiSko" Maurence v Entropiq oficiálně skončil. Jakých to bylo 2,5 roku?

Kontrakt Josefa "MoriiSko" Maurence v Entropiq oficiálně skončil. Jakých to bylo 2,5 roku?
1. 6. 2023
  |  

Od ledna 2021 hájil Josef "MoriiSko" Maurenc barvy Entropiq (Prague) a postupně se po přestupu z eEriness, respektive Eclot Gaming stal nepostradatelnou součástí. Jakých to bylo 2,5 roku spolupráce, které dnes definitivně skončily?

Josef "MoriiSko" Maurenc naskočil v lednu 2021 do kolosu s názvem Entropiq poté, co patřil do úspěšné sestavy Eclot Gaming, které na podzim předchozího roku ovládla MSR 2020, brala bronz z MČR 2020 a získala také titul v rámci turnaje UNIZA Masters 2020. V Eclot Gaming strávil český hráč necelý rok, přesto si připsal celou řadu úspěchů.

Poté dostal ihned příležitost v týmu Entropiq, se kterým zažil veleúspěšný rok 2021, respektive jeho velkou část. Tým s MoriiSkem ovládl turnaje REPUBLEAGUE Community Cup #1, 1. COOL League Season 9, Polish Esport Cup Summer 2021: Season 2 a bral stříbrné medaile z turnajů MČR Tour 2021 Spring, Sazka eLEAGUE Spring 2021 nebo 1. COOL League Season 10.

Od té chvíle to šak začalo jít s týmem Entropiq (posléze Entropiq Prague) od devíti k pěti. Týmu se nedařilo na domácí, ani zahraniční scéně a na úspěšné časy se nedařilo sestavám, které vedl Michal "leckr" Kadlíček, navázat. Kromě několika bronzových medailí z turnajů jako Majstrovstvá SR 2022 nebo Sazka eLEAGUE Spring 2022.

V jedné etapě si tradiční rifler vyzkoušel také roli AWP hráče, ovšem ani to se nesetkalo s příliš velkým úspěchem. Josef "MoriiSko" Maurenc přežil pokusy o změny v sestavách až do letoška a byť byl v únoru představen jako jeden z pilířů CS:GO sestavy organizace Entropiq, jeho cesta za pár týdnů skončila a nyní mu kontrakt vypršel definitivně.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.