CS:GO

Blíží se další změna v ENTERPRISE? Bývalý hráč Cryptovy je na soupisce místo zur1se

Blíží se další změna v ENTERPRISE? Bývalý hráč Cryptovy je na soupisce místo zur1se
1. 8. 2023
  |  

Bývalý hráč Cryptovy nebo Sampi figuruje na soupisce ENTERPRISE pro zápasy v Pinnacle Cup V Play-in Stage. Filip "Darber" Böhm v ní nahradí Martina "zur1s" Slámu, pozici AWP tak zřejmě obsadí někdo ze současného kádru.

Česko-slovenská organizace ENTERPRISE Esports se podle všeho rozhodla pro další změnu ve svém Counter-Strike kádru. Spekulace posledních dní o možné výměně Martina "zur1s" Slámy umocňuje také fakt, že se na soupisce pro Pinnacle Cup V objevil místo dosavadního AWP hráče mladý Filip "Darber" Böhm.

Dosavadní AWP hráč Martin "zur1s" Sláma působil v organizaci a CS:GO sekci od února letošního roku, kdy přišel společně s leckrem a dalšími, kteří měli vytvořit novou, silnou sestavu pro nadcházející období. To se (zatím) nepodařilo a tým už před létem udělal dvě změny. Teď to vypadá na třetí.
V sestavě pro dnešní zápasy figuruje Filip "Darber" Böhm, který v minulosti reprezentoval například CS:GO sekce organizací Sampi nebo Cryptova, kde působil během první poloviny jarní sezony. Po ultumení aktivit ostravské organizace však hledal také další možnosti uplatnění. Největší otázkou zůstává, kdo se současného kádru přebere roli AWP hráče. Možností může být opět MoriiSko, který ji plnil jednu dobu v Entropiq, chytnou sniperku však umí i další, včetně darbera nebo mangusse.

Zápas mezi ENTERPRISE a ENCE Academy na úvod Pinnacle Cup V startuje již dnes od 15:00 a česko-slovenský celek by měl být dle kurzů SazkaBET outsiderem. Šance vidí v kurzu 2,10:1. Naopak na soupeře je vypsán 1,65:1. Více informací o zápase i případném postupu dál se dozvíte v preview, které jsme publikovali ráno.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.