CS:GO

Pinnacle Cup V: Těžká šichta pro ENTERPRISE. Projdou úterní skupinou do hlavní fáze?

Pinnacle Cup V: Těžká šichta pro ENTERPRISE. Projdou úterní skupinou do hlavní fáze?
1. 8. 2023
  |  

Counter-Strike sekci česko-slovenské organizace ENTERPRISE čeká během úterního odpoledne náročný program, ve kterém zabojují o účast v hlavní fázi mezinárodního online turnaje Pinnacle Cup V. Kdo jim stojí v cestě dál?

ENTERPRISE odstartují v úterý po obědě svoji šanci uspět v play-in fázi Pinnacle Cup IV. Od postupu do hlavní fáze je prakticky dělí jedna výhra v BO1 sérii, respektive jedna výhra v náhledné BO3 sérii. Podaří se tuzemské sestavě uspět a zajistit si nejen dvě výhry, ale zejména slot ve swissu, kam dostanou pozvánku další zajímavé celky?

Kromě česko-slovenské sestavy ENTERPRISE uvidíme ve skupině "A" také Space, ex-iNation a celek ENCE Academy, proti kterému domácí zástupce celou akci začně. Pikantní to bude po pár měsících opět pro finského hráče myltsiho, který v ENTERPRISE hrál.

Oba celky se v letošním roce střetly minimálně dvakrát, přičemž v obou případech z toho bylo vítězství ENTERPRISE. Jednou v European Pro League Season 7 v poměru 2:0 (de_mirage 16:14, de_inferno 16:13), posléze podruhé v LEON TEAMPLAY Season 1 v poměru 2:1 (de_inferno 16:13, de_mirage 8:16, de_overpass 16:13).
ENCE Academy jsou sice rankingově výše postaveným celkem, nicméně to by nemělo v tomto duelu hrát příliš velkou roli. Už jen proto, že se bude hrát onou zmíněnou "BO1". SazkaBET také kurzovou nabídkou favorizuje ENCE Academy s kurzem na vítězství 1,65:1; naopak na ENTERPRISE je vypsán 2,10:1.

Na vítěze duelu bude hned vzápětí čekat BO3 s vítězem zápasu mezi již zmíněnými ex-iNation a Space. Následný duel pak rozhodne o postupujícím ze skupiny play-in stage do hlavní fáze turnaje.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.