CS:GO

Známe skupiny CCT Central Europe S5 CQ! Kdo čeká na ENTERPRISE, Entropiq a Sampi?

Známe skupiny CCT Central Europe S5 CQ! Kdo čeká na ENTERPRISE, Entropiq a Sampi?
10. 3. 2023
  |  

GSL skupiny pro turnaj CCT Central Europe Series #5: Closed Qualifier jsou odhaleny. Česko-slovenští fanoušci si skutečně přijdou na své, když bude v akci hned trojice celků z tuzemské scény. Podaří se jim dojít k postupu?

Už známe rozdělení skupin uzavřené kvalifikace CCT Central Europe Series 5. Do zápasů zasáhne trojice česko-slovenských organizací. Jmenovitě jde o Entropiq, ENTERPRISE a Sampi. V barvách The Prodigies uvidíme také českého hráče Simona "KWERTZZ" Horáka.

Ve skupině "A" z česko-slovenských zápasů najdeme tým ENTERPRISE, kteří by měli začínat proti týmu AGO. Druhý úvodní duel by měli odehrát týmy MOUZ NXT a Zeal22. 

Druhou skupinu (B) uvedou v prvních bitvách Rune Eaters vs. Levadia eLions a Astralis Talent, které vyzvou Sampi. Zajímavé bude sledovat, zda se s dánskými mladíky popasují Sampi tak, jako další česko-slovenský tým, Dynamo Eclot, před několika dny.
Rozdělení týmů pro uzavřenou kvalifikaci CCT Central Europe Series 5 | Zdroj: Twitter CCT
Ve skupině "C" pak uvidíme z česko-slovenské scény tým Entropiq, který bude začínat s nepříjemnými FTW, vítěz/poražený následně vyzve lepšího/horšího z dvojice K23 vs. Seychelles. 

Poslední skupina čítá celky Nexus, The Prodigies, MASONIC a JANO. Paradoxně tak možná v této skupině uvidíme ty nejvyrovnanější možné zápasy, které nám uzavřená kvalifikace na CCT Central Europe S5 přinese. 

Pro postup do hlavní fáze turnaje musí celek získat TOP 2 pozici v GSL skupině, navíc pak musí zvládnout jednu BO3 sérii v play-off. Uvidíme, zda v další fázi turnaje ještě nezasáhnout jiné z česko-slovenských sestav. Například se jeví možnost pozvánky pro Dynamo Eclot či SINNERS.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.