CS:GO

Známe skupiny BLAST Premier Spring Groups. Kdo čeká na OG Esports a NEOFRAGa?

Známe skupiny BLAST Premier Spring Groups. Kdo čeká na OG Esports a NEOFRAGa?
9. 1. 2023
  |  

Adam "NEOFRAG" Zouhar se s OG Esports chystá na nadcházející turnaj BLAST Premier: Spring Groups 2023. Jak budou finálně vypadat jednotlivé skupiny, které startují už 19. ledna 2023?

Organizátor světové série BLAST Premier dnes po obědě zveřejnil přehled jednotlivých skupin v rámci turnaje Spring Groups 2023, který startuje už 19. ledna a účastnit se jej bude také český hráč Adam "NEOFRAG" Zouhar. 

Ve skupině "A" se nachází dánské organizace Heroic a Astralis, což bude pikantní zejména pro nového Head Analyst druhé jmenované organizace Nicolai "HUNDEN" Petersen, který v době svého působení u Heroic čelil obviněním, že právě soupeři "pouštěl" informace ze strategií. Kromě nich se ve skupině nachází také Vitality a severoamerická organizace Evil Geniuses.

Souboje ve druhé skupině obstarají celky FaZe, severoamerický tým Liquid, OG Esports i s českým zástupcem Adamem "NEOFRAG" Zouharem a také Complexity, další ze zástupců zámořských organizací. 

Závěrečná skupina nabídne velkolepé souboje populárních světových celků. Aktuální světový tým číslo 9 Natus Vincere vyzve Ninjas in Pyjamas a také G2 Esports Nebudou chybět ani němečtí hráči BIG. 

Turnaj, který je rozdělený na Group Stage (formát GSL), následnou Play-In Stage a také Last Chance startuje už 19. ledna. Všechny postupující na BLAST Premier Spring Finals bychom měli znát nejpozději 29. ledna 2023.
Rozdělení do skupin BLAST Premier Spring Groups 2023 | Zdroj: Twitter @BLASTPremier
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.