League of Legends

eSuba na EU Masters končí, proti silným Vitality.Bee padli 0:2

eSuba na EU Masters končí, proti silným Vitality.Bee padli 0:2
27. 8. 2022
  |  

Český mistr se snažil, ale na Vitality.Bee nestačil. eSuba tak na EU Masters končí v BO3 sérii.

Jeden z nejlepších týmů LFL potvrdil svou kvalitu. Vitality.Bee v rychlé sérii nedali eSubě příliš šanci a ukončili tak jejich cestu na EU Masters. Český mistr bohužel z možných celků dostal ten nejtěžší, akademie Team Vitality působí v kvalitní soutěži a zaváhání nepřipustila.

eSuba ovšem může ukončit split s hlavou nahoře. Podařilo se jim získat překvapivý domácí titul a poprvé porazit Entropiq v BO5 sérii. Na EU Masters skončili ve skupině na druhém místě, což znamenalo možnost postupu. S LFL týmem ovšem padli 0:2, skupinová fáze tak bude opět bez českého týmu.


Sérii jsme sledovali živě

eSuba – Vitality.Bee 0:2

1. Zápas: Vitality.Bee
Francouzi jdou do vedení. Zápas byl poměrně jednostranný pro Vitality.Bee, ovládli early game a jejich Zeri již měla takový lead, že nešla zastavit. eSuba bojovala, jednu chvíli v mid-game dokonce sebrali 3 showdowny a ještě trochu zápas zdramatizovali, ale na výhru to nestačilo. 

2.Zápas: Vitality.Bee
Rychlý stomp a cesta českého týmu na EU Masters končí. Francouzi opět dominovali ihned od první minuty, dokázali také kapitalizovat na chybách Jejkyho. Vitality.Bee postupují do skupinové fáze.

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.