League of Legends

Fnatic díky reverse sweepu postupují přes Excel

Fnatic díky reverse sweepu postupují přes Excel
28. 8. 2022
  |  

Excel měli blízko senzační postup, ale opět to nevyšlo. Fnatic díky reverse sweepu postupují dále.

Patrik končí a Humanoid jde dále. Před sérií zřejmě očekávaný výsledek, ale průběh české ADC může velmi zamrzet. Do série vstoupili ve velkém stylu a dvakrát přesvědčivě vyhráli, Fnatic nemohli najít pořádně odpověď a ve třetím zápase jednu chvíli dokonce prohrávali o několik tisíc goldů. V tu chvíli Upset a spol. zapnuli a zápas otočili, a co víc, dokonce i celou sérii.

Díky výhře 3:2 tedy postupují dále, kde se utkají s Misfits. Tato série bude klíčová, protože rozhodne o postupujícím na Worlds, kam by obě organizace chtěly. Pro Excel sezóna končí, jejich nejlepší výsledek z jara nebyl tak jen těsně překonán. 


Sérii jsme sledovali živě

Fnatic - Excel - 3:2

1. Zápas: Excel
Toto je Patrikův svět a my v něm jenom žijeme. České ADC předvedl obrovský zápas na Nilah a byl klíčovým hráčem svého týmu, který jde do vedení 1:0. Humanoidovi se příliš nedařilo, do zbytku série musí přidat.

2. Zápas: Excel
Britská organizace je ve velké formě. Další skvělý draft znamená druhou výhru, opět se výborně předvedl Patrik a Excel mohou senzačně postoupit 3:0.

3. Zápas: Fnatic
Velký match! Fnatic dokázali otočit ztrátu a v divokém zápase vyhráli. Upset na Twitchovi mužem zápasu. 

4. Zápas: Fnatic
Reverse sweep coming? Fnatic se probrali v nejdůležitější chvíli a mají postup na dosah. 

5. Zápas: Fnatic
Fnatic to dokázali! Zlepšená forma od třetího zápasu trvala dále a postup si zkušení hráči pohlídali. Humanoid šel výkony nahoru a jeho Sylas dělal Excel problémy. Fnatic postupují díky reverse sweepu dále. 

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.