CS2

Zinchenko v oficiálním zápase CS2? Fotbalista zaskakoval ve své organizaci jako sub

Zinchenko v oficiálním zápase CS2? Fotbalista zaskakoval ve své organizaci jako sub
6. 12. 2023
  |  

Netradiční cameo zažila CS2 scéna. V zápase mezi Passion UA a ILLYRIANS naskočil profesionální fotbalista Oleksandr Zinchenko, který je zároveň zakladatelem první jmenované organizace.

Jeden den jako náhradník Premier League, ten další zase v roli CS2 suba. Obránce Arsenalu Oleksandr Zinchenko za sebou má pestrý dvojden, který mu zařídila jeho organizace Passion UA. Před zápasem zradil internet jednoho z hráčů v rosteru Zerrofixe a jelikož tým nechtěl utkání zcela odvolat, povolal do hry právě ukrajinského fotbalistu.

Ten je velkým fanouškem gamingu a zejména CS2. Také z tohoto duvodu do odvětví vstoupil založením svého týmu. Zřejmě asi nečekal, že si za ně odbude rovnou i utkání. Role suba se zhostil náramně a Passion UA v sérii dokonce šlo do vedení 1:0, které nakonec přetavilo v celkové vítězství 2:1.

I se Zinchenkem v sestavě bylo více než vyrovnaným soupeřem. Hráč se blýskl několika zajímavými momenty a připsal si i několik killů. Kromě památného momentu pro hráče jde i o skvělý marketing, jelikož se zpráva šíří esportovým i fotbalovým světem.

Kdo ví, třeba si fotbalista Arsenalu zadělal na možnou alternativní kariéru, kdyby ho provázela řada zranění. Na serveru se rozhodně chytne!

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.