CS:GO

ZERO s GamerLegion vypadl smolně v Pinnacle Fall Series

ZERO s GamerLegion vypadl smolně v Pinnacle Fall Series
7. 9. 2021
  |  

Těsný zápas se smolným koncem v Pinnacle Fall Series #1 má za sebou má slovenský hráč Patrik "ZERO" Žúdel v barvách týmu GamerLegion.

V osudí hlavní fáze mezinárodního turnaje Pinnacle Fall Series #1 byl kromě ZERA také další slovenský hráč STYKO, ten ale neprošel přes rozhodující zápas ve swissu a play-off se tak jeho týmu FunPlus Phoenix netýkalo.

ZERO za GamerLegion nastoupil v pondělním play-off proti týmu SKADE. Výsledkem byla vyrovnaná přestřelka ve které se celkově odehrálo 93 kol za 3 mapy. Na úvod po vyrovnané první polovině SKADE ovládli Overpass 16:12. GamerLegion srovnali na Ancientu po těsném závěru 16:13 a vše spělo k decider mapě.
Rozhodující klání v boji o čtvrtfinále se sehrálo na Mirage, která dospěla až do prodloužení. Tam nechybělo mnoho a mezi nejlepší osmičku by postoupili GamerLegion. To se ale nestalo a po celkovém výsledku 19:17 a celkově 2:1 v sérii postoupili SKADE.

Vítěz souboje, tým SKADE, dnes nastupuje proti světovému týmu BIG ve čtvrtfinále. Další dvojice tvoří Spirit a AGO, Virtus.pro s Copenhagen Flames a FaZe s Dignitas.

Chuť si GamerLegion mohou spravit večer od 19:00 v ESEA Premier, nečeká je ale nic lehkého, nýbrž vedoucí tým skupiny B, polský celek AGO.

Dobrou zprávou pro GamerLegion může být večerní aktualizace HLTV žebříčku, který vyšvihl celek o 9 míst vzhůru. V podání FunPlus Phoenix jde naopak o pokračující pád na hranu TOP30.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport