CS:GO

ZERO s GamerLegion padl proti Entropiq 0:2. Ruský celek ve finále ESEA Premier vyzve Sprout

ZERO s GamerLegion padl proti Entropiq 0:2. Ruský celek ve finále ESEA Premier vyzve Sprout
19. 12. 2021
  |  

Značná část play-off ESEA Premier Season 39 je za námi. Do včerejška byla ve hře poslední trojice: Entropiq, Sprout a GamerLegion. Poslední zmíněný tým padl ve finále LB s Entropiq, kteří tak v grand finále vyzvou Sprout.

Slovenský hráč Patrik "ZERO" Ž´údel s týmem GamerLegion napříč predikcemi procházel skvěle horní částí bracketu play-off ESEA Premier Season 39 až do finále, kde byl nad sílu celku německý tým Sprout. Pád do Lower Bracket znamenal nutnost popasovat se s Entropiq ve finále LB.

Bitva mezi 10. a 31. týmem světa nabídl vyrovnanou podívanou na dvou mapách (de_overpass 13:16; de_ancient 17:19). Ani tento zápas GamerLegion nevyšel a dvě porážky v řadě tak tým vyřadily z play-off, respektive jej usadily na celkové 3. pozici ohodnocenou $6,500.

Entropiq proti Sprout

Rusko-německá bitva startuje v neděli od 19:00. Formátem posledního zápasu v play-off bude BO5 s tím, že Sprout mají default vedení 1:0 na základě jejich cesty Upper Bracket.

Entropiq mohou zkompletovat unikátní cestu spodní částí bracketu, kam se dostali hned po úvodním zápase (0:2 vs. Blink). Vítěz bere $20,000 a postup do ESL Pro League Season 16 Conference.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ESL Counter-Strike

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.