CS:GO

ZERO a GamerLegion prohráli další finále proti forZe. Z Exeedme Revolution berou stříbro

ZERO a GamerLegion prohráli další finále proti forZe. Z Exeedme Revolution berou stříbro
5. 12. 2021
  |  

CS:GO tým GamerLegion se letos již podruhé potkal ve finále evropského turnaje s forZe. Ani tentokrát z toho nebyla výhra. Na titul z B-Tier tak ZERO a jeho spoluhráči v roce 2021 nadále čekají.

GamerLegion se dokázali dvakrát v letošním roce dostat do boje o triumf minimálně B-Tier eventu. V posledním případě je porazili SKADE 2:0 (William Hill Cup), v tom předchozím ZERO se spoluhráči padli v Domination League Season 2 s forZe. Šance na odplatu přišla dnes ve finále Exeedme Revolution.

forZe vs. GamerLegion

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:14 (12:3)
  • de_ancient 16:14 (10:5)
  • de_mirage

Na úvodní mapě se GamerLegion pokusili o velkolepý comeback poté, co prohráli první polovinu 3:12. Na Infernu se však jejich cesta zastavila těsně před koncem za stavu 14:16. Smolná prohra pro GamerLegion znamenala radost strany forZe.

Druhá mapa nabídla velmi obdobný scénář, ve kterém GamerLegion dotahovali náskok 5:10. Po 20 kolech bylo srovnáno a závěr mapy Ancient nabídl zajímavou podívanou doplněnou o technické potíže, které hru zabrzdily.

Ve výsledku se fanoušci dočkali stejného výsledku jako na úvodní mapě, tedy 16:14 ve prospěch forZe. Celkově tedy ruský celek zvítězil 2:0 a bere z turnaje titul.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.