CS:GO

Závěrečný den Legends Stage: Apeks na NIP, FaZe s NAVi a Fnatic proti ITB

Závěrečný den Legends Stage: Apeks na NIP, FaZe s NAVi a Fnatic proti ITB
16. 5. 2023
  |  

Poslední den BLAST.tv Paris Major 2023: Legends Stage je tady! V závěrečných BO3 duelech, které rozhodnou o kompletním složení play-off se utkají FaZe s Natus Vincere, Fnatic s Into the Breach a Apeks s NIP. Kompletní schedule a informace naleznete v článku.

Skupinová fáze Legends Stage míří ke svému vrcholu a ve hře o vyřazovací část BLAST.tv Paris Major 2023 zůstává poslední šestice týmů, která si to ve třech zápasech rozdá o 3 postupové sloty.

Hned první zápas závěrečného hracího dne nabídne velkou podívanou, do které nastoupí od 11:30 týmy Natus Vincere a FaZe. Už teď je jasné, že z duelu aktuálně 3. a 4. týmu HLTV Rankingu může postoupit pouze jediný a o vyrovnanosti obou není třeba pochybovat, také SazkaBET vidí šance velmi podobně, když na výhru FaZe vypsal kurz 1,78:1 a na NAVI 1,91:1.

Odpoledne pak dostanou unikátní šanci zamířit do vyřazovací části CS:GO Major turnaje také hráči legendární organizace Fnatic. Ty budou v nevyzpytatelném souboji čekat zástupci z britských ostrovů v podobě Into the Breach.

Poslední duel odehrají Ninjas in Pyjamas, kteří v pozici favorita vyzvou tým Apeks. Za druhý jmenovaný celek nastoupí také slovenský hráč Martin "STYKO" Styk, pro kterého by byla TOP 8 velkým zadostiučiněním poctivé kariéry CS:GO hráče. Apeks jsou kurzovým outsiderem a na jejich vítězství je vypsán kurz 2,40:1, naopak na NIP 1,50:1.

Přímý přenos zápasů můžete sledovat už dnes od 11:30 na Twitch kanále BLASTPremier, nebo s dalším bonusovým obsahem na BLAST.tv. Čtvrtfinálové zápasy pak startují po jednodenní přestávce.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.