CS:GO

Zastaví se SINNERS? Ve čtvrtfinále CCT už dnes dopoledne vyzvou CPH Flames

Zastaví se SINNERS? Ve čtvrtfinále CCT už dnes dopoledne vyzvou CPH Flames
29. 4. 2023
  |  

Na SINNERS čeká další velký test. Ve čtvrtfinále CCT Central Europe Series 6 se tým postaví dánským Copenhagen Flames. Přímý přenos duelu můžete sledovat už dnes, tedy v sobotu, od 10:00.

Uspějí čeští hráči SINNERS Esports v roli outsidera proti Copenhagen Flames? SazkaBET vidí šance domácího zástupce na vítězství v kurzu 2,05:1. Naopak na dánského soupeře je vypsán kurz 1,67:1. To samo o sobě vypovídá o možné vyrovnanosti obou týmů.

SINNERS jedou na vlně 4 výhěr v řadě, přičemž jen v jednom zápase se duel natáhl na všechny 3 mapy. Mezi poraženými jsou GODSENT (2:0), Coalesce (2:0), Iron Branch (2:0) a 359 (2:1). Ani soupeř si však nevede špatně a ze 7 posledních duelů ovládl hned 6. 

Poslední zvájemný duel obou dnešních soupeřů se odehrál začátkem března 2023. V CCT North Europe Series 3 byli SINNERS poraženi výsledkem 0:2 a Copenhagen Flames se mohli radovat z postupu dál po výhrách na mapách de_overpass (16:8) a de_vertigo (16:13).

Nyní chtějí SINNERS odvetu a odplatu. Ta může přijít již dnes po 10:00, kdy zápas v rámci CCT Central Europe Series 6 začíná. Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále REPUBLEAGUE s česko-slovenským komentářem nebo na oficiálním kanále CCT.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.