CS:GO

Zase ti seveřané! SINNERS čeká boj s Copenhagen Flames, vítěz zůstává v ESL Challenger League

Zase ti seveřané! SINNERS čeká boj s Copenhagen Flames, vítěz zůstává v ESL Challenger League
6. 4. 2022
  |  

Český tým SINNERS čeká první, z potenciálně dvou, zápasů o udržení se v ESL Challenger League. Dnes od 20:00 narazí domácí celek na dánské Copenhagen Flames.

Do dalšího souboje se severským celkem vstoupí SINNERS už dnes od 20:00. V barážovém zápase ESL Challenger League bude stát proti českému celku dánský tým Copenhagen Flames.

Dánové se aktuálně nachází na 12. místě světového žebříčku HLTV a udržení se v ESL Challenger League je jejich velkou prioritou. Důležitou součástí celku je zejména osmadvacetiletý Fredrik "roeJ" Jørgensen, právě on dovedl k úspěchu CPH Flames nad Sangal 51 killy a 121 ADR. 

Velkou hrozbu budou muset SINNERS eliminovat, aby zvýšili svoji šanci na úspěch. Nepříjemným soupeřem bude také AWP hráč Nico "nicoodoz" Tamjid, jednadvacetiletý Dán, který je v celku už od podzimu 2020.

Naposledy se dánští Copenhagen Flames utkali se SINNERS v prosinci 2021, kdy těsně zvítězili v poměru 2:0 (16:14, 16:12). Do dnešního zápasu také nastupují jako velcí favorité a SINNERS podle předpokladů mohou jen překvapit, právě to však může být role, která bude českému celku sedět.

CPH Flames vs. SINNERS


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @SINNERS_Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.