CS:GO

Zápas s ONYX na V4 klepe na dveře. Co čeká na SINNERS v Budapešti během dalších hodin?

Zápas s ONYX na V4 klepe na dveře. Co čeká na SINNERS v Budapešti během dalších hodin?
13. 11. 2021
  |  

Příjezd do Budapešti, ubytování i společný večer. SINNERS za sebou mají úvodní noc na V4 Future Sports Festivalu. Co ale tým čeká do startu prvního zápasu, ve kterém v neděli od 11:00 vyzvou ONYX?

Aktuální rozpoložení SINNERS a plány na další hodiny komentuje pro Sazka Esport Chief Gaming Officer české organizace Tomáš "efron" Pechman.

"Přijeli jsme v dobré náladě. Ubytovali jsme se a strávili pár chvil v hotelové restauraci, kde bylo i zpestření v podobě taneční show," komentuje úvod v Maďarsku Chief Gaming Officer SINNERS Tomáš "efron" Pechman a zároveň doplnil situaci s přípravou: "Nyní už je to hlavně o správné mentální přípravě a nastavení na to, co nás čeká."

SINNERS dnes čekají zejména technické povinnosti s nastavováním počítačů a také Media Day, tedy tradiční natáčení a focení materiálů do vysílání. Kromě toho mají hráči k dispozici právě pracc roomky na trénink a další možnosti relaxu jako sauna a wellness, které komplex hráčům poskytuje.
Ptáte se, jak hráči SINNERS využívají volný čas mezi oficiálním programem? "Kluci se připravují ať již společně, tak individuálně různými DM, boty nebo FPL," doplňuje efron k tréninku hráčů během pobytu v Budapešti. Právě do zmíněné FPL dostali pozvánku už všichni hráči české jedničky.

Již zítra před polednem vše vypukne. Turnaj V4 Future Sports Festival 2021 otevře bitva české jedničky SINNERS s týmem Onyx.

"V neděli už nás ráno bude čekat rozehra přímo na stage, protože hrajeme první zápas celého turnaje," konstatuje na závěr k tomu, co nyní SINNERS čeká, efron.

Zápasy českého celku můžete sledovat buď na oficiálním Twitch kanále V4 nebo v případě zájmu o český stream pak Twitch PLAYzoneUP.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.