CS:GO

Zápas jara! SINNERS v těžké bitvě o přímý postup do ESL Challenger League vyzvou tým Aurora

Zápas jara! SINNERS v těžké bitvě o přímý postup do ESL Challenger League vyzvou tým Aurora
6. 6. 2023
  |  

Jeden z nejtěžších, a přitom nejdůležitějších, zápasů čeká na SINNERS Esports už dnes večer. Domácí CS:GO sestava se postaví v přímém souboji ruskému týmu Aurora o účast v další sezoně ESL Challenger League.

První pokus nevyšel a SINNERS ve finále horní části bracketu play-off ESEA Advanced podlehli v přímém souboji o grandfinále, které zajišťuje účast v ESL Challenger League, týmu HYDRA v poměru 1:2 a dnes je bude čekat možnost reparátu.

Soupeře pro Lower Bracket Final si však těžšího snad vybrat nešlo. Do cesty SINNERS Esports se postaví ruský tým Aurora, v jehož sestavě najdeme také například Lack1ho, kterého můžete znát z angažmá v Entropiq. Aktuálně 31. tým světového rankingu padl z Upper Bracket po porážce 0:2 od MOUZ NXT, posléze však zdolal tým Websterz (2:1), The Prodigies (2:0), Coalesce (2:1) a ARCRED (2:0).

V přímém souboji mezi SINNERS a týmem Aurora půjde o hodně. Vítěz postupuje do grandfinále, které zajišťuje účast mezi týmy v ESL Challenger League Season 46, zatímco poražený půjde jen do baráže, která je více než složitou na úspěch. Zároveň jistota grandfinále ESEA Advanced znamená minimálně $4,300 (2. místo, vítěz bere $7,000).

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.