CS:GO

Zápas domácích týmů v Evropě? V Elisa Invitational: Contenders Stage se utká DNE s ENTERPRISE

Zápas domácích týmů v Evropě? V Elisa Invitational: Contenders Stage se utká DNE s ENTERPRISE
20. 4. 2023
  |  

V posledním kole swiss fáze Elisa Invitational Spring 2023: Contenders Stage se utkají Dynamo Eclot a ENTERPRISE. Vítěz postoupí do hlavní části, poražený končí. Komu se to nakonec povede? To můžete sledovat už dnes od 11:00.

Po dvou výhrách a dvou porážkách mají jak ENTERPRISE, tak Dynamo Eclot. Los nakonec doručil v posledním kole swiss fáze Elisa Invitational Spring 2023: Contenders Stage vzájemný zápas česko-slovenských celků. Jen jeden tak může postoupit do následující části evropského turnaje.

Dynamo Eclot přitom začali turnaj dvěma porážkami s týmy PALOMA (1:2) a 359 (0:2) a už to s nimi vypadalo špatně. Česko-slovenská sestava se přesto v dubnu zvedla a po vítězstvích nad empire goblins a Tricked (oba 2:1).

ENTERPRISE naopak paběrkují mězi výhrami a porážkami, když postupně prohráli s EYEBALLERS (0:2), porazili také empire goblins (2:0), ale opět prohráli, tentokrát s Partizan (0:2), ale ve 4. kole si poradili s Illuminar Gaming (2:0), čímž si také vynutili rozhodující zápas.

Před výhrou nad Partizan však měli ENTERPRISE 4 porážky v řadě na HLTV, přičemž ještě podlehli svým soupeřům například v Y-Games PRO Series. Negativní forma může být definitivně protržena, proti týmu, který však vyhrál 5 posledních zápasů v řadě.

Zápas mezi ENTERPRISE a Dynamo Eclot můžete sledovat už dnes, tedy ve čtvrtek, od 11:00. Nabídku kurzových sázek naleznete například na SazkaBETu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.