CS:GO

Zámořský turnaj po několika letech? Prokletí pronásleduje také Heroic, kteří do Ameriky neodletěli

Zámořský turnaj po několika letech? Prokletí pronásleduje také Heroic, kteří do Ameriky neodletěli
28. 5. 2022
  |  

IEM Dallas pronásleduje jeden problém za druhým. Ten poslední potkal tým Heroic, který se z turnaje kvůli problémům spojených s cestováním a covidem odhlásil.

Po více než 2,5 letech se turnaj odehraje jinde než v Evropě, navíc v zámoří, které se na velkou esportovou CS:GO akci dlouho těšilo. Před startem IEM Dallas se však problémy kupí jeden na druhý.

Nejprve nebylo umožněno docestovat Entropiq a NAVI, o čemž se vědělo již relativně několik dní dopředu, pak však začaly přicházet další nepříjemné zprávy. Tou další byla pak novinka, ve které stálo, že se turnaje nezúčastní trenér Astralis. 

Poslední informace přichází z dánského celku Heroic, který neodletěl do Ameriky kvůli problémům spojených s covidem před odcestováním. Šance byla nabídnuta Spirit, kteří jsou však z Ruska a problém byl na světě. 

Nakonec padl výběr dle pravidel ESL na tým MIBR, který se tak v Dalasu přidá k dalším celkům. Věřme, že jde o poslední nepříjemné zprávy spojené s nadcházejícím turnajem, jenž startuje už v pondělí.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.