League of Legends

Zamíří Trymbi do Fnatic? Support je údajně dohodnutý s týmem na přestup

Zamíří Trymbi do Fnatic? Support je údajně dohodnutý s týmem na přestup
7. 5. 2023
  |  

Přestupové okno pomalu začíná. Podle zákulisních informací plánuje KOI změnu rosteru na pozici supporta, o služby Trymbiho se ihned přihlásil tým Fnatic, který má mít s hráčem ústní dohodu.

Škatulata, hýbejte se! Letní pauza je krom MSI vyplněná i spekulacemi o přestupech. Velký krok se podle všeho má stát na trase KOI a Fnatic. První jmenovaný tým prošel před sezónou rebrandem ze značky Rogue pod španělskou organizaci, kterou vede například i fotbalista Gerard Piqué. Stalo se tak symbolicky split poté, co tým po několika druhých místech získal konečně svůj první LEC titul a probojoval se do play-off Worlds.

Jenomže rok 2023 pod novou značkou nevychází podle představ.  V zimě z toho bylo třetí místo, split poté dokonce až šesté. Výkony hráčů příliš neodpovídají těm loňským a management se podle spekulací chystá do rosteru znovu říznout. Na mušce je údajně polský support Trymbi, který společně s parťákem Compem dlouhodobě tvořil jednu z nejlepších botlinek v Evropě.

KOI se má Trymbiho zbavit a aktuálně prozkoumává trh se supporty. Mezi jmény údajně panuje i Rekkles, který nedávno oznámil full roleswap na support, ale v týmu Fnatic zatím místo nenašel. A právě do této organizace má Polák zamířit, což znamená, že možná dojde na přímý swap mezi hráči. Na listu, který zveřejnil portál Blix.gg, je totiž i Advienne, současný starter a spoluhráč Humanoida.

Pokud se spekulace potvrdí, bude to teprve druhý dres, který v rámci LEC Trymbi oblékne. Po Hans Samovi a Compovi pozná také třetího spoluhráče na botu. Ten je zatím neznámý, ale další spekulace mluví o tom, že Fnatic mají mít domluveného Korejce Noaha. Talentovaný hráč aktuálně působí v organizaci Zero Tenacity na ERL scéně a patří mezi nejlepší hráče EUW soloq, kde například přes 2 týdny držel vůbec tu nejvyšší pozici.

Může dojít na opravdu zajímavý vývoj. Ve Fnatic nechtěný a zatím neozkoušený support Rekkles zamíří do týmu KOI, který propustí jednoho z nejlepších hráčů na své pozici, aby právě Švéda získal. V následujících týdnech se pravdivost zpráv potvrdí. Fanoušci Fnatic si možná brzy budou moci mnout ruce, protože akvizice Trymbiho společně s talentovaným korejským ADC může v letním splitu přinést velké ovoce.

Spekulovaný Fnatic lineup
  • Oscarinin
  • RazorK
  • Humanoid
  • Noah*
  • Trymbi*
 
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.