CS:GO

Za FaZe na BLASTu nenastoupí rain. Vrátí se do hry olofmeister nebo pravidla umožní nástup k0nfiga?

Za FaZe na BLASTu nenastoupí rain. Vrátí se do hry olofmeister nebo pravidla umožní nástup k0nfiga?
19. 1. 2023
  |  

Před turnajem BLAST Premier Spring Groups se objevily potíže u týmu FaZe, za ten totiž nenastoupí Håvard "rain" Nygaard. Tým má jako náhradníka údajně napsaného olofmeistera, ale pokouší se přes pravidla protlačit k0nfiga.

Organizace FaZe oznámila během středy dvě personální změny týkající se nadcházejících týdnů. Jednak bude v sestavě chybět Håvard "rain" Nygaard, který očekává v rodině přírůst potomka a tak má možnost být s rodinou. Chybět bude ovšem minimálně do IEM Katowice také trenér Robert "RobbaN" Dahlström.

V prvotním vyjádření sice organizace pouze stroze uvedla, že o náhradě do sestavy bude informovat brzy (v pátek se odehraje první zápas). Ovšem novinky na sebe nenechaly dlouze čekat a portál www.dust2.us uvedl, že se FaZe pokouší na soupisku připsat Kristiana "k0nfig" Wienecke.

To by samo o sobě nebylo problém, kdyby dánský hráč nefiguroval jako náhradník už na soupisce Heroic od BLAST World Final v Abú Dhabí v prosinci loňského roku a kdyby dle zjištění světového portálu neměli FaZe na soupisce vedeného náhradníka Olofa "olofmeister" Kajbjera.

Informace uvedl také renomovaný světový CS:GO novinář Luís Mira na svém Twitter účtu. Čase krátí jak pro BLAST, tak pro samotnou organizace a její CS:GO celek, který by měl naskočit do souboje s Complexity v pátek od 12:00.

Zdroj úvodní fotografie: PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.