CS2

Z CS do Valorantu a zase zpět. Nitr0 vyhlíží další comeback

Z CS do Valorantu a zase zpět. Nitr0 vyhlíží další comeback
25. 6. 2024
  |  

Legendární IGL Nitr0 vydržel napodruhé ve Valorantu jen půlroku. Američan vyhlíží návrat do světa CSka, které označuje jako svůj domov.

Tak která hra tě baví?! Nitr0 může na venek působit trochu nerozhodně. Jeho kariéra je rozhodně netradiční, jelikož neustále přechází ze světa CSka do Valorantu a zpět. Nutno ovšem dodat, že v obou titulech je úspěšný a bývalý IGL Team Liquid je rozhodně žádaný v obou světech.

Jeho srdce ale stále patří zejména CS2: “Valorant mě zklamal, čekal jsem od toho trochu něco jiného. Neviděl jsem v něm budoucnost. V NA je nedostatek kvalitních IGL, cítím, že zde je moje role,” oznámil Nitr0 své rozhodnutí. 

Americký hráč pamatuje nejúspěšnější éru Team Liquid. Společně s týmem jako lídr sestavy pro 7 různých titulů v roce 2019, což znamenalo i bonus v hodnotě milionu dolarů v podobě Intel Grandslamu. 

 


Nitr0 si poté odskočil do Valorantu, kde také slavil úspěchy. Je zatím jediným hráčem historie, který získal trofeje jak v CSku, tak i v FPS od Riot Games. V 100 Thieves působil rok a půl, poté se znovu vrátil do Team Liquid, aby je opět po roce opustil. Poslední půlrok strávil v organizaci M80, ovšem jak sám řekl, byla to jeho poslední štace.

IGL se chce znovu věnovat jen a pouze CSku, své služby nabídl různým týmům. Jde o jednoho z nejúspěšnějších NA lídrů vůbec, o nabídky mít nouze nebude. Konkrétní spojení zatím známé není. 

Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.