CS:GO

YEKINDAR a buster jsou ve Virtus.pro posazeni na lavičku a připraveni k prodeji

YEKINDAR a buster jsou ve Virtus.pro posazeni na lavičku a připraveni k prodeji
23. 5. 2022
  |  

Organizace Virtus.pro, která na poli Counter-Strike vystupovala po ruské invazi pod značkou Outsiders, posadila na lavičku duo Timur "buster" Tulepov a Mareks "YEKINDAR" Gaļinski.

Jen co skončil PGL Major Antwerp 2022 naplno se rozjely přestupové šachy napříč evropskou a světovou CS:GO scénou. Jako první oznámily změny Fnatic během předchozích dní, nyní navázali také Virtus.pro, kteří posadili na lavičku duo hráčů: Timur "buster" Tulepov a Mareks "YEKINDAR" Gaļinski.

Oba hráči působili ve Virtus.pro od prosince 2019, respektive května 2020. Společně se povedlo týmu dovést titul z Flashpoint Season 2, Pinnacle Fall Series #1, cs_summit 7 nebo DreamHack Open December 2020. Velkým úspěchem bylo také stříbro z Intel Extreme Masters XV - World Championship.

"Na nedávných turnajích soupiska nesplnila očekávání fanoušků, managementu i jeho vlastních, proto jsme se kolektivně rozhodli provést změny na soupisce," uvedla organizace ke změnám v soupisce na svém webu.

Jame, FL1T i Qikert na soupisce Virtus.pro/Outsiders zůstávají. O osudu dvojice benchnutých hráčů rozhodnuto není. S největší pravděpodobností jsou však nabízeni k prodeji.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.