CS:GO

Y-Games PRO Series pokračuje ve středu Last Chance Stage. V akci budou BRUTE nebo B8

Y-Games PRO Series pokračuje ve středu Last Chance Stage. V akci budou BRUTE nebo B8
9. 5. 2023
  |  

Turnaj Y-Games PRO Series 2023 pokračuje ve středu dalším hracím dnem druhé části s názvem Last Chance Stage. Z ní se nejhorší týmy skupin snaží postoupit do play-off, to se mj. už podařilo ENTERPRISE a PGE Turow.


Ve středu se do akce akce v rámci turnajové fáze Last Chance Stage podívají další 4 týmy, které zabojují o pozice vyzyvatelů BIG Academy a Dynamo Eclot pro první kolo single-elimination play-off. Mezi zmíněnou čtveřicí budou DomiNation eSports, BRUTE, B8 a NAVI Junior.

Právě v tomto pořadí se týmy i utkají. Nejprve se od 17:00 postaví tým DomiNation eSports, který ve skupině "C" porazil pouze NAVI Junior, proti Team BRUTE, česko-slovenská soupiska ve skupině "D" neuspěla ani proti B8, ani proti Singularity. Oba dva celky však dostávají jedinečnou šanci uspět v jediné BO3, která jim může vynést účast v play-off. 

Podobný osud měli již zmínění hráči B8, ty bude zítra (středa) od 20:00 čekat zápas s Natus Vincere Junior. Dva ukrajinské týmy si zahrají o další vyzyvatelskou pozici ve vyvřazovací části. Favoritem zápasu jsou bezpochyby B8, aktuálně 38. tým světa. SazkaBET vidí jejich šance s kurzem 1,26:1, naopak na vítězství NAVI Junior je vypsán kurz 3,40:1.

Přímé přenosy závěrečných zápasů Last Chance Stage můžete sledovat ve středu 10. května od 17:00 na Twitch kanále yzonesk.

 


Zdroj úvodní fotografie: yzonesk

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.