CS:GO

Y-Games PRO Series odstartuje první skupinou už v pondělí. V akci budou také ENTERPRISE

Y-Games PRO Series odstartuje první skupinou už v pondělí. V akci budou také ENTERPRISE
9. 4. 2023
  |  

Slovenský pořadatel mezinárodní soutěže Y-Games PRO Series 2023 si hned na startu nového ročníku připravil pro česko-slovenské fanoušky skupinu, v níž uvidí svého zástupce.

ENTERPRISE, PALOMA, Ntk a EC Brugge. To je složení čteřice celků, které odstartují letošní ročník Y-Games PRO Series ve skupině "A". Ta má první hrací den v plánu již zítra a kompletní dvojici postupujících do vyřazovací části, ale i tu druhou do Last Chance, budeme znát již ve středu.

Skupinová fáze odstartuje úvodními BO1 duely, ve kterých NTK narazí na tým PALOMA a ENTERPRISE se mají popasovat s EC Brugge. Následně ještě v pondělí rozehrají vítězové úvodních zápasů BO3 duel o postup. O dva dny později, tedy 12. dubna, bychom měli sledovat zápasy o eliminaci (pád do Last Chance) a Decider Match o druhý slot do vyřazovacích bojů.

ENTERPRISE rozhodně nebudou patřit k největším outsiderům skupiny a měli by si s ní poradit. Ovšem kdyby se to nepodařilo, stále je zde prostor postoupit do vyřazovací části přes tzv. Last Chance Bracket.

Program:

Pondělí 10. dubna
  • 17:00 - Ntk vs. PALOMA
  • 18:15 - ENTERPRISE vs. EC Brugge
  • 19:30 - BO3 Winners Match

Středa 12. dubna
  • 17:00 - Elimination Match
  • 20:00 - Decider Match

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.