CS:GO

Y-Games Pro Series finišuje: Dynamo ECLOT může psát historii

Y-Games Pro Series finišuje: Dynamo ECLOT může psát historii
8. 7. 2022
  |  

Dynamo ECLOT má možnost dosáhnout dalšího velkého triumfu. Po bronzu ze Sazka eLEAGUE a vítězství v Tipsport CS:GO Online má DNE šanci na úspěch, který by přepsal historii samotného týmu.

V cestě za triumfem stojí domácím zástupcům německá akademie týmu BIG, která má podle expertů roli mírného favorita. Obecně má jít ale o vyrovnanou sérii a výrazně do šancí obou týmů může promluvit i fakt, že se grandfinále bude hrát stylem BO5.

V případě vítězství by si Dynamo ECLOT odnesli €14,000, což by byla největší peněžní výhra v sedmileté historii organizace.  Do finále Y-Games Pro Series se ryze česká soupiska probojovala přesvědčivými výhrami nad Budapest Five, eSubou a ONYX. Daří se jak doma, tak v zahraničí a 63. místo v žebříčku HLTV formu DNE jen podtrhuje.
Také BIG Academy ale nezpomalují a v rámci světového žebříčku jsou dokonce o 6 příček výše. V nedávné době se mohli pyšnit postupem do pokročilých fází playoff ESEA Advanced a hlavně druhým místem ve WePlay Academy League Season 4, kde podlehli až ve finále týmu MOUZ NXT. 

Zápas mezi Dynamo ECLOT a BIG Academy můžete sledovat dnes od 18:00 na Twitch kanále YZONEsk

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka