CS:GO

Y-Games PRO Series: BRUTE na skupinu "D" nestačili, Entropiq ji ovládli

Y-Games PRO Series: BRUTE na skupinu "D" nestačili, Entropiq ji ovládli
4. 5. 2023
  |  

Skupina "D" turnaje Y-Games PRO Series má takřka odehraný kompletní program, ze kterého je jasné, kam zamíří Entropiq a BRUTE pro zbytek turnaje. Poslední neodehraný zápas je mezi B8 a Singularity.

Y-Games PRO Series míří do závěru základní části a zbývá odehrát pouze decider zápas ze skupiny "D" mezi B8 a Singularity o místenku do play-off pro vítěze a Last Chance Stage pro poraženého. Paradoxně se tento zápas odehraje (zřejmě) až 8. května, tedy chvíli před prvními dvěma zápasy LCS fáze. 

Už nyní je však jasné, že poslední ve skupině "D" skončí BRUTE, kteří nestačili v úvodním zápase na B8 (5:16), ani v eliminační bitvě na Singularity se kterými prohráli 0:2. Soupeřem BRUTE v Last Chance Stage by měl být tým DomiNation eSports a termín zápasu se zatím jeví na 10. května.

Naopak vítězem závěrečné skupiny Y-Games PRO Series 2023 jsou hráči Entropiq, kteří přemohli 16:12 tým Singularity a také zvládli Winners Match s týmem B8 (2:1). V prvním kole play-off by je měl čekat celek ex-HONORIS.

Last Chance Stage startuje prvními zápasy už 8. května a v akci bychom měli vidět česko-slovenskou bitvu mezi ENTERPRISE a UNiTY eSports, respektive PGE Turow a eC Brugge.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.