CS:GO
PGL Major 2022

Xyp9x a shox doposud ani jednou nechyběli v TOP 16 Majoru. Dnes jeden skončí

Xyp9x a shox doposud ani jednou nechyběli v TOP 16 Majoru. Dnes jeden skončí
12. 5. 2022
  |  

Andreas "Xyp9x" Højsleth a Richard "shox" Papillon se doposud dostali do TOP 16 ve všech dosavadních Majorech. Dnes po vzájemném duelu Astralis a Team Liquid však jeden skončí před branami PGL Major Antwerp 2022 Legends Stage.

Od chvíle, kdyby byly určeny dvojice pro závěrečné 3 duely PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage, rozjeli fanoušci spoustu spekulací a zajímavých statistik. Jednou z nich je také příběh dánsko-francouzské dvojice, která se dnes postaví proti sobě.

Andreas "Xyp9x" Højsleth a Richard "shox" Papillon ani jednou nechyběli v TOP 16 na Counter-Strike Majorech, po dnešním zápase však jeden z nich skončí před branami, ať to budou Astralis nebo Liquid, bude panovat velký smutek nejen u hráčů, ale i v organizacích. 
Kdo z dvojice Xyp9x & shox bude chybět v TOP 16 PGL Major Antwerp 2022? 
Mírným favoritem zápasu budou hráči Astralis, Team Liquid však žene, že dokázali ve swissu z 0:2 udělat 2:2 a jediná BO3 je dělí od doposud takřka nedosažitelného play-off. Oba dnešní týmy navíc spojuje vzájemná historie a přetahování o 1. a 2. Intel GrandSlam v hodnotě milionu dolarů. 

Zápas začíná ve 12:00 a díky Sazka Esport, jakožto partnerovi česko-slovenského vysílání, jej můžete sledovat živě s domácími komentátory na Twitch kanále eLEAGUEcz.

 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.