CS:GO

Özgür "⁠woxic⁠" Eker už není pod smlouvou v Eternal Fire. Turecký hráč vyhlíží nové angažmá

Özgür "⁠woxic⁠" Eker už není pod smlouvou v Eternal Fire. Turecký hráč vyhlíží nové angažmá
5. 1. 2023
  |  

Čtyřiadvacetiletý turecký AWP hráč Özgür "woxic" Eker definitivně skončil v tamním celku Eternal Fire poté, co mu vypršel kontrakt. Kam zamíří nyní jako volný hráč?

Turecký sniper Özgür "woxic" Eker působí na nejvyšší světové scéně už od roku 2017, kdy jej angažovala tehdejší rusko-ukrajinská organizace HellRaisers, za kterou v minulosti nastupovali také česko-slovenští hráči STYKO, oskar nebo zero. Poté se woxic vydal do mousesports a také za velkou louži na angažmá v Cloud9.

Čtyřiadvacetiletý hráč aktuálně působí od srpna 2021 v Eternal Fire, tedy celku ze země, z níž pochází. Vzpomínky na woxica mají také česko-slovenští fanoušci, když Eternal Fire vyřadili SINNERS ze šancí na postup na BLAST Premier Showdown v turnaji TWR Eastern European Masters: Fall 2022. 

Během svého angažmá si turecký hráč připsal několik zajímavých úspěchů zejména na tier 2 scéně, na té nejvyšší pak Eternal Fire plnili roli především týmu, který doplnil osazenstvo turnajů. 

Özgür "woxic" Eker hledá od včerejšího dne nové angažmá, ve kterém bude chtít uplatnit zkušenosti z minulých působiš´t. Je ovšem otázkou, zda se mu podaří navázat na výkony, které předváděl zejména v letech 2018-2020 v mousesports.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.