League of Legends

Worlds finále živě: Největší upset! EDG slaví historický titul

Worlds finále živě: Největší upset! EDG slaví historický titul
6. 11. 2021
  |  

Vrchol sezóny je tady. Úřadující šampioni DWG KIA se poperou s EDG o tu nejcennější trofej, kterou lze v League of Legends získat.

Lepší série k vidění není. Dnes od 13:00 se rozehraje finále Worlds 2021, což slibuje souboj těch nejlepších z nejlepších. O svůj 2. titul v řadě zabojují DWG KIA, kteří se mohou stát teprve druhým týmem v historii, co obhájí tu nejcennější trofej.

Na straně vyzyvatele jsou čínští EDG, pro které je to historické finále. Takto daleko na Worlds ještě nedošli a pokusí se udělat vše pro to, aby trofej vrátili zpět do rukou LPL.

DWG KIA vs. EDG

Výsledek: 2:3

Game 1: EDG

Dlouho opatrný zápas dopadl ve prospěch EDG. Postupem času se na Riftu osmělili a přebrali otěže, kdy svého soupeře k ničemu nepustili. DWG KIA tak vstupují do finálové série prohrou a musí výkon zlepšit, pokud chce získat další trofej. Výborný zápas měl jungler Jiejie, který byl s Jarvanem u 100 % killů svého týmu (skóre 4/1/10)

Game 2: DWG KIA

Je srovnáno! Úřadující šampion vstoupil do druhé hry jako vyměněný a EDG ve všech ohledech přejel od začátku do konce. Všichni hráči předvedli skvělý výkon a čínskému soupeřovi dovolili pouze tři killy za celý zápas.

Game 3: DWG KIA

Game 4: EDG

Game 5: EDG

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport