CS:GO

Vzhůru do play-off North Europe Series 5. Sampi na úvod vyzvou SAW

Vzhůru do play-off North Europe Series 5. Sampi na úvod vyzvou SAW
7. 6. 2023
  |  

Česko-slovenský tým Sampi se po výsledku 3:1 ve swiss formátem hrané skupině kvalifikoval do vyřazovací části turnaje, která startuje již dnes, respektive zítra. S kým se utká tuzemský celek ve cestě za důležitou prestiží v zápasech na HLTV?

Domácí celek Sampi sbírá jedno vítězství za druhým a celkově se dostal na metu 6 výher v BO3 sériích v řadě. Zítra, tedy ve čtvrtek, může tuto sérii prodloužit, byť proti němu bude stát doposud nejtěžší soupeř, aktuální 32 světového rankingu, tým SAW.

Sampi jsou i naproti formě outsiderem zápasu a například SazkaBET (ne)očekává jejich vítězství v kurzu 2,60:1. Naopak na SAW je vypsán kurz 1,44:1. V duelu se příliš nečeká ani to, že by se měly odehrát všechny 3 mapy, na což je vypsán kurz 1,78:1.

Česko-slovenská sestava Sampi bude hlavně spoléhat na výsledky slovenského hráče MATYSe, který se poslední dny objevil hned v několika žebříčcích nejlepších  hráčů světa dle ratingu za rok 2023. Ale ani to však stačit nemusí.

Z dalších osmifinálových dvojic stojí za zmínku očekávaný vyrovnaný střet ex-CPH Flames a Endpoint nebo švédských EYEBALLERS a bulharského týmu 500.

Program 1. kola play-off CCT North Europe Series 3

Středa 7. června:

Čtvrtek 8. června:

V pátek se případně pokračuje zápasy ve čtvrtfinále a v sobotu je naplánováno semifinále a finále turnaje, jehož vítěz si odnese, kromě bodů do CCT Ranking, také $22,000.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.