CS:GO

Vytoužené Champions Stickers jsou ve hře! Valve uvolnilo update přímo pro Vitality

Vytoužené Champions Stickers jsou ve hře! Valve uvolnilo update přímo pro Vitality
1. 6. 2023
  |  

Několik dní, téměř až týdnů, očekávané samolepky pro vítěze posledního CS:GO Major turnaje přinesl nejnovější update do hry. Aktuálně si tak přímo v CS:GO můžete zakoupit Autograph Capsule Champions BLAST.tv Paris Major 2023.

Už téměř 14 dní čekala celá CS:GO komunita na Valve, aby vypustilo do hry novou aktualizaci, která by měla přinést samolepky a capsule na počest vítězů závěrečného CS:GO Major turnaje, kterými se stali hráči organizace Vitality.

"Hey @CounterStrike where is the Gold Badge and Champions sticker?," ptal se před několika dny izraelský hráč Spinx na svém Twitter účtu právě ve stejné konotaci, když samolepky ve hře stále chyběly. Ovšem to je nyní jinak. Noční update ve hře CS:GO spustil do hry prodej Autograph Capsule Champions BLAST.tv Paris Major 2023.

Samolepky, respektive capsule, je možné nyní zakupovat přímo ve hře CS:GO a 0,95€. Po čase by teoreticky, ostatně jako další Major "produkty" mohly zlevnit. Zda se k tomu odhodlá Valve i letos je otázkou, stejně jako to, kdy přijde do hry aktualizace na CS2, protože to je další vytoužený update.
Samolepka ZywOo Gold Champion
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.