CS:GO

Vyšlápne si Dynamo Eclot na tým z TOP 35? Už ve čtvrtek pokračuje EPL S6

Vyšlápne si Dynamo Eclot na tým z TOP 35? Už ve čtvrtek pokračuje EPL S6
22. 2. 2023
  |  

Skupina "B" turnaje European Pro League Season 6 pokračuje už ve čtvrtek zápasem vítězů. V něm se představí od 10:00 Dynamo Eclot, které vyzve srbské iNation.

Srbský tým iNation dokázal v úvodním zápase porazit celek Into The Breach v poměru 2:0, to stejné se podařilo týmu Dynamo Eclot s týmem The Prodigies, což ve formátu GSL svedlo oba vítěze do vzájemného duelu, který uvidíme už ve čtvrtek dopoledne.

Oba celky navíc shodně spojuje i vlna dvou vítězství v řadě, kterými disponují a po zítřejším duelu to bude pouze jeden, který se na ní udrží. Navíc hráči Dynamo Eclot mají o motivaci postaráno, skalp soupeře z první 35 světového žebříčku by byl velmi povzbudivý do dalších dní. 

Ze vzájemných zápasů nelze mnoho vyčíst, ale je takřka jisté, že v zítřejší sérii neuvidíme mapy de_mirage a de_anubis, které týmy v posledních měsících nehrají. Zajímavé však bude případně sledovat, jak se českému zástupci povede na silných mapách soupeře Inferno nebo Overpass. Vítěz zápasu postoupí už zítra do vyřazovacích bojů, poraženého čeká decider utkání s lepším z dvojice The Prodigies / Into the Breach.

Nejlepší čtyřka celého turnaje si odnese, respektive rozdělí, prizepool ve výši $20,000, což už je slušná motivace na vítězství ve skupině, cestu do play-off a do dalších zápasů. Jak si týmy povedou? Přímý přenos můžete sledovat už zítra od 10:00 na Twitch kanále euproleague3_en.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.