CS:GO

Výměna generací. Ve Vitality končí dupreeh a přichází flameZ

Výměna generací. Ve Vitality končí dupreeh a přichází flameZ
22. 6. 2023
  |  

V týmu Vitality dochází na hledání nové generace šampionů. Izralský hráč Shahar "⁠flameZ⁠" Shushan nahrazuje dosavadního dánského veterána a rekordmana Petera "⁠dupreeh⁠" Rasmussena.

Mise dánského veterána Petera "dupreeh" Rasmussena ve Vitality skončila ziskem rekordního triumfu ze CS:GO Major turnaje, který navíc pomohl pro organizaci k tomuto titulu před domácím, francouzským, publikem. Nyní však dupreeh ve Vitality skončil a bude nahrazen izraelským hráčem, který doposud nastupoval s Adamem "NEOFRAG" Zouharem v OG Esports. Tím není nikdo jiný než Sharar "flameZ" Shushan.

"Děkuji za úžasnou jízdu, moje páté vítězství Majoru s Vitality bylo výjimečné. Nemám pocit, že bychom se současným týmem došli na konec cesty, ale respektuji rozhodnutí Vitality a přeji jim vše nejlepší. Stále se cítím na vrcholu svých sil a prázdniny strávím zkoumáním toho, jaká by měla být další kapitola mého života. Samozřejmě bych rád příští rok vyhrál šestý major v mém rodném městě, ale vyhrát major není snadné a musel bych najít tým a organizaci, které sdílejí mé ambice, profesionalitu a ochotu obětovat se pro dosažení cíle," doplnil pro klubový web dánský hráč.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.