CS:GO

Výbuch G2 Esports. Tým se do Brazílie na IEM Major nepodívá

Výbuch G2 Esports. Tým se do Brazílie na IEM Major nepodívá
7. 10. 2022
  |  

Měl to být velkolepý návrat, jednoduchá jízda IEM Major RMR kvalifikací a postup na brazilský Major od ESL. To se však rozplynulo po prohře 1:2 s týmem GamerLegion.

G2 Esports odstartovali IEM Road to Rio 2022 Europe RMR "A" skvělým vítězstvím 16:0 proti ECSTATIC, následně však prohráli těsnou bitvu s Cloud9 (13:16) a také s další ruskou sestavou, tentokrát s 1WIN (13:16).

Trochu nenápadně se tak jeden z favoritů kvalifikační skupiny "A" propadl do zápasu celků se skórem 1:2. A v něm se právě dnes utkal proti GamerLegion, týmu, kde nedávno působil také slovenský hráč Patrik "Zero" Žúdel.

G2 Esports přitom sérii nezačali vůbec špatně, když na svém picku (de_vertigo) zvítězili v poměru 16:3. Následovala Mirage, kde se karta obrátila a GamerLegion dominovali T-side (11:4) a následně zvítězili 16:4. 

Závěrečná bitva na mapě de_inferno přinesla vyrovnanou podívanou, ve které G2 Esports získali za T-side 7 kol, pak však postupně strádali a nakonec prohráli 12:16. In-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen za celou sérii navíc získal pouhých 30 killů. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.