CS:GO

Všechno nebo nic! SINNERS od 20:00 vyzvou v zápase o záchranu FAMBIT

Všechno nebo nic! SINNERS od 20:00 vyzvou v zápase o záchranu FAMBIT
8. 4. 2022
  |  

Je to tady. Poslední zápas skvěle rozjeté baráže ESL Challenger League a tedy jedna jediná BO3 série, která rozhodne o setrvání, nebo pádu do ESEA Advanced. SINNERS se od 20:00 postaví FAMBIT.

SINNERS baráž ESL Challenger League rozjeli skvěle. Po vítězství právě nad FAMBIT v úvodním zápase, přišla také úspěšná bitva s 1shot a tým se dostal do pozice, kdy ze dvou možných zápasů potřeboval v jednom zvítězit, aby se udržel v lize. 

Ten první, s dánským týmem Copenhagen Flames, sice nevyšel, ale SINNERS dostanou pomyslnou druhou šanci dnes, když se od 20:00 postaví FAMBIT, který zdolali v úvodním zápase baráže.

Právě britský tým se po porážce oklepal, dokázal porazit shodně 2:1 týmy Nemiga a Run or Die, aby si vykřesal šanci na odvetu. Vítěz večerního duelu se v lize udrží, poražený naopak padá do ESEA Advanced. 

SINNERS si v prvním zápase s FAMBIT poradili v relativně suchém triku, když se tomkeejsova parta radovala 16:10 na Infernu a 16:9 na Vertigu. Podobný výsledek budou chtít zopakovat i nyní. Zápas můžete sledovat od 20:00 na Twitch kanále SINNERS_Esports.


Zdroj úvodní fotografie: SINNERS_Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.