CS:GO

Vitality jsou aktivní na přestupovém trhu. Cílem je Spinx, misutaaa na odchodu

Vitality jsou aktivní na přestupovém trhu. Cílem je Spinx, misutaaa na odchodu
19. 7. 2022
  |  

Francouzská organizace Vitality se údajně snaží o velmi aktivní přestupovou politiku. Nespokojenost s výkony a výsledky by měla znamenat odchod Kévina "misutaaa" Rabiera, naopak cílem je Lotan "⁠Spinx⁠" Giladi.

Nepovedená polovina roku 2022, z níž se za úspěch dá považovat pouze druhé místo v rámci BLAST Premier: Spring Finals 2022, si zřejmě ve Vitality vezme svoji daň. Podle informací serveru 1pv.fr by se z týmu měl poroučet Kévin "misutaaa" Rabier, naopak si organizace vyhlédla posilu v ENCE.

Zatímco Vitality se velké turnaje v letošním roce vůbec nepovedli, ENCE jsou opačným případem a milým překvapením na poli tier 1 Counter-Strike. Vítězství na BLAST Premier: Spring European Showdown 2022, Fantasyexpo EU Champions: Spring 2022, stříbro celek bral například z Intel Extreme Masters XVII - Dallas a bronz dokonce v rámci PGL Major Antwerp 2022.

Předpokladem tedy je, že by do organizace ENCE i pro samotné hráče musel zamířit nabídka, která se nedá odmítnout. V opačném případě je přesun z aktuálně 4. do 6. týmu světa nepravděpodobný.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.