CS:GO

VIDEO: FaZe představili dokument z IEM Cologne s názvem The GREATEST Match in CSGO History

VIDEO: FaZe představili dokument z IEM Cologne s názvem The GREATEST Match in CSGO History
14. 8. 2022
  |  

Organizace FaZe kralovala úvodním měsícům letošního roku ve světě CS:GO. Vítězství přicházela v rámci největších turnajů světa, ať již šlo o IEM Katowice 2022, PGL Major Antwerp nebo IEM Cologne 2022. Právě z poslední akce představila organizace na YouTube účtu FaZe Update dokument s názvem "The GREATEST Match in CSGO History".

Tým FaZe letěl německým turnajem IEM Cologne 2022 jako nůž máslem. Ve skupině "B" postupně porazil 2:0 celky 00 Nation, Team Spirit a Astralis, čímž si v nejrychlejším možném čase zajistil postup do vyřazovací části, respektive rovnou do její části semifinále.

Ani v předposledním zápase FaZe nepřišli o mapu. O ty je připravili až hráči Natus Vincere ve finále, které vstoupilo do CS:GO historie. Pět map dlouhá série nabídla všechno, co může fanoušek od Counter-Strike chtít. FaZe po vítězství 16:14 na mapě de_nuke získali triumf a německý dav šílel. 

Právě k akci, která před měsícem uzavřela první část sezony, se FaZe vrátili v dokumentu s názvem "The GREATEST Match in CSGO History: FaZe vs Navi".

 


Zdroj úvodní fotografie: @ESL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.