League of Legends

VIDEO: Epická bitva se blíží. Bjergsen působil v TSM 8 let, nyní se organizaci postaví jako soupeř

VIDEO: Epická bitva se blíží. Bjergsen působil v TSM 8 let, nyní se organizaci postaví jako soupeř
24. 2. 2022
  |  

Proti "svým". Dánská hvězda Søren "Bjergsen" Bjerg se v LCS postaví proti týmu, kde strávil téměř 10 let své kariéry. Víkendový program LCS nabídne zápas Team Liquid, kde mid laner právě působí, s TSM.

Čtvrtý týden zámořské LCS nabídne souboj Team Liquid s TSM. Tedy současného týmu dánské hvězdy Bjergsena s týmem, ve kterém působil od počátku své americké cesty a posbíral nespočet individuálních a týmových ocenění.

Nyní to však bude na jedné straně velký favorit na umístění v TOP 2 LCS, na straně druhé se TSM potácí z bláta do louže. Před nedávnem dokonce vyplavaly na povrch informace o vzpouře a přerušení scrimování. Dokáže se i přesto legendární organizace proti svému bývalému členovi dostatečně namotivovat?



LCS vypustilo k tomuto zápasu emotivní a atraktivní videoklip jako pozvánku na samotné klání. Zápas se odehraje z neděle na pondělí. Start je v plánu od 23:30 středoevropského času a sledovat jej můžete tradičně na Twitch kanále LCS

O víkendu nabídne zámořská soutěž několik atraktivních duelů. V sobotu večer se utkají TSM a 100 Thieves, kde je asistentem trenéra Čech Freeze, za stejný celek ještě čekají Dignitas a také Cloud9. Povede se 100 Thieves čistý víkend se 3 výhrami?

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport