CS:GO

VELKÉ ESEA ADVANCED PONDĚLÍ: Česko-slovenské celky čeká hned 5 zápasů

VELKÉ ESEA ADVANCED PONDĚLÍ: Česko-slovenské celky čeká hned 5 zápasů
15. 11. 2021
  |  

Entropiq Prague, Dynamo Eclot a ENTERPRISE čeká v pondělí dohromady 5 zápasů v evropské soutěži ESEA Advanced Season 39. S kým a kdy se tuzemské týmy utkají a kde je můžete sledovat?

Skončil DreamHack, probíhá V4 Future Sports Festival a další evropské turnaje, na které tuzemské týmy dostávají pozvánky a mají možnost se ukázat na HLTV. Do toho všeho však stále běží také dlouhodobé soutěže jako ESEA Advanced, kde bojují hned 4 česko-slovenští zástupci. Tři z nich bude během pondělí čekat hned několik zápasů.

Pondělní ESEA Advanced program CZ/SK týmů*:


Entropiq Prague budou během pondělí hájit svoji neporazitelnost v důležité evropské soutěži, Dynamo Eclot se utkají se dvěma soupeři o udržení se po základní části mezi nejlepšími a ENTERPRISE dost možná půjdou do klíčové bitvy před play-off*. Jeden z duelů navíc DNE odehrají proti hREDS, s nimiž v pondělí ráno otevřeli turnaje Pinnacle Fall Series #3.

Otázka zůstává nad zápasem ENTERPRISE, kteří mají ve stejném čase zároveň naplánovaný úvodní zápas Elisa Invitational Winter 2021 Regionals. 

Kde sledovat zápasy?

Organizace Dynamo Eclot si své ESEA zápasy vysílá na vlastním Twitch kanále. Entropiq Prague ve spolupráci s PLAYzone vysílají zápasy zpravidla právě na Twitch kanále PLAYzoneUP, zde se však vysílá dnes také V4FSF turnaj, tudíž dost možná dojde ke změně. Jednou z variant je i hlavní kanál PLAYzoneCZ.

*některé ze zápasů ještě mohou být v průběhu dne odloženy

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.